Dungeon Inquisitor - Free Online Game - Play Now

Set traps, interrogate prisoners, capture their relatives and convert to demons - It's good to be bad.
It is currently Wed Nov 21, 2018 11:07 amPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas superstar 80s for sale
PostPosted: Sat Nov 18, 2017 1:33 am  
Joined: Sat Nov 18, 2017 1:00 am
Posts: 2

Image


adidas skor Silhouette är en obestridd klassiker, rankad bland legenderna som Vans Authentic modell och Nike Killshot. Nu byter Adidas Originals på sneakers med en djärv ny take inspirerad av ädelmetaller av ädelmetall. Den senaste utgåvan behåller sneakers klassiska design, men ser stora förändringar i sminken, inklusive användningen av en all-over mélange Primeknit-konstruktion, accentad med platina detaljer, såsom serrated 3-stripes mark, trefoil-märkta häl detaljer och skoens ikoniska gummi skal-tå. På mellansolen kommer exteriören att ha den ursprungliga superstjärnans gummidesign, men erbjuder intern BOOST. Hela utseendet är färdigt med metalliska snören och en platina tunga etikett, vilket resulterar i en ren, tonal ta en sko som inkapslar superstjärnans kärna av att vara mode framåt.


2016 fortsätter på den återupplivade adidas skor 2017-trenden som började förra året. Sneakers klassiska silhuett har genomgått en rad olika omvandlingar under året, inklusive ett "adicolor" -paket, ett samarbete med BEAUTY & YOUTH och en nyare iteration med en "Triaxial" övre. Men adidas är inte färdigt än, eftersom varumärket precis har presenterat en speciell premiumutgåva av Superstar 80-talet för kvinnor. Ultra-luxe uppdateringen använder standard shelltoe sneaker som bas och lägger till en mängd nytt material till det övre. Den är tillverkad av en skivad nubuck som har överlagts med ett präglat snakeskin-tryck. Skon är också accenterad med premium läder överlagringar på häl-fliken och tre-stripe. Färgväggen är enkel men ren; en slät vit med svarta kontraster.adidas superstar har funnits runt månen och tillbaka, men det finns fortfarande ett sätt att fortsätta att imponera på oss. Den här gången får paret ett övre djurtryck som kommer att få dig att bokstavligen gå på den vilda sidan. Den ikoniska sneakeren har en svart läder övre med ett fauxreptiltryck som kastar lite konsistens i mixen. Det imiterande djuret stannar inte där, eftersom fuzzy cheetahtryck finner det också på stripor och hälfliken, med vitvit gummiförpackning runt tån och på yttersulan. De har övergivit varumärket på hälen men denna adidas stil är så ökänd att du inte behöver det.


Toning saker lite i jämförelse med Metallic Toe Pack som vi bara tittat på är denna nya olivmocka färgväg av adidas superstar 80s. Valet för ett klassiskt och fallinspirerat utseende, den här nya färgväggen från tåget från adidas har en full mocka övre klar i oliv med en kontrasterande vitgummi mellansula. Andra detaljer inkluderar tonal branding på de tre ränderna på sidopanelerna och träffar av guld på varumärket på tungan och hälfliken.


http://www.runarunse.com/
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

© AIPioneer. © 2011, 2012   Privacy Policy